Digital Art Wim & Eric Krull

Een samenwerkingsverband tussen vader en zoon is altijd bijzonder. De zwart-wit foto's van Wim Krull, mijn vader, vormden de basis voor mijn photoshop bewerkingen die je hier kunt zien. Een tentoonstelling die menig discussie veroorzaakte destijds in 1999 over wat nou eigenlijk "Digital Art" precies inhield was het gevolg. En… was het eigenlijk wel kunst? De beelden werden later ook tentoongesteld in de exporuimte van het gemeentehuis in Terneuzen. Inmiddels is digital art geaccepteerd als kunstvorm, maar destijds moest je dat nog verdedigen…

Tegenwoordig maak ik nog zelden Digital Art maar geniet ik vooral van het werk van andere al dan niet digitale kunstenaars. De komst van drukgevoelige tablets heeft een heel nieuwe vorm van kunst maken ontketend. In Normandië hebben we een kunstenaar leren kennen die fantasy als passie heeft: Alexandre Honoré. Naast werken in olieverf is hij nu ook een digital art illustrator geworden, bekijk zijn website maar eens en deel hem vooral. Digitale kunstenaars kunnen nog steeds een duwtje in de rug goed gebruiken!


 Drop Images Here 

Stacks Image 255
Stacks Image 257
Stacks Image 261
Stacks Image 263
Stacks Image 265

EricArt verzamelt/deelt geen identificeerbare informatie en gebruikt alleen cookies noodzakelijk voor de werking van de website, niet voor advertentiedoeleinden.